Over ons

De tijd dat je diepvrieshamburgers op de barbeque kon knallen is echt voorbij. BBQKings laat je in eenvoudige stappen zien hoe je een heerlijke barbeque kunt verzorgen voor je vrienden en familie waar ze heerlijk van zullen smullen. Van het bereiden van hele stukken vlees, het grillen van veggie gerechten, tot het in elkaar flansen van de heerlijkste barbecue sidedishes, alles komt aan de orde.

Geboren in Haarlem maar opgegroeid in Texas, weet Yori hoe je een voortreffelijke barbeque bereidt. Zijn jeugd heeft hij doorgebracht waar alles bigger and better is, en leerde op jonge leeftijd hoe je vlees goed moet bereiden, marineren en grillen. Bij terugkomst in Nederland kwam hij wel een beetje van een koude kermis thuis: de diepvriessaté werd op een met spiritus aangemaakte barbeque gelegd en daar viel niet echt lol aan te beleven.
Dit kan anders.
Bijgestaan door zijn vriendin Selma die alle bereidingen visueel en tekstueel vastlegt, hebben zij samen BBQKings gestart: Een foodblog over heerlijk en simpel barbequen. Je kunt echt alles zelf maken en geloof ons, dat smaakt echt het allerbeste! BBQKings – iedereen kan heerlijk barbequen.

UA-65063694-1