Weber Go-Anywhere barbecue

Altijd en overal barbecueën met de Weber Go-Anywhere

Weber GoAnywhere barbecue

Weber Go-Anywhere barbecue ingeklapt en draagbaar

Voor iedereen die wel eens een wegwerpbarbecue heeft gebruikt die weet het: barbecueën op een andere plek dan in je eigen achtertuin kan een uitdaging zijn. Dan kan een relaxt dagje barbecue-picknicken ineens ploeteren worden. Toch maar je eigen barbecue mee dan? Kan dat ook op een handige manier?

Ja. En wat een verademing. De kwaliteit die je gewend bent van een Weber thuis is nu ook mobiel geworden: de Weber Go-Anywhere. Toen BBQwinqel.nl ons vroeg of wij ‘m wilden testen wisten we niet hoe snel we moesten toezeggen. Wij zijn ’s zomers altijd buiten; vissen op de pier, dagje strand met familie, of een weekendje kamperen met vrienden. Er is altijd een goede reden om de kolen aan te zetten. Dus wij hebben ‘m meegenomen voor een dagje vissen op de pier aan de kust en lees hier hoe wij de Weber Go-Anywhere hebben ervaren.

Weber GoAnywhere barbecue

Weber Go-Anywhere barbecue op het strand

Weber GoAnywhere barbecue

Design, gemak en kwaliteit

Het eerste wat opvalt aan de barbecue is de degelijkheid. Dit is een Weber zoals je Weber gewend bent: kwaliteit. Als je de barbecue inklapt dan neem je ‘m gemakkelijk mee, want hij is relatief licht en het ontwerp is toepasbaar voor een draagbare barbecue. De twee verstelbare pootjes zorgen tijdens het dragen dat de klep dicht blijft, en tijdens het barbecueën geeft het stevigheid op het oppervlakte.

Weber GoAnywhere barbecue

Weber Go-Anywhere barbecue op de pier

Specificaties

Bovenin zitten twee ventilatieroosters die je kunt verstellen, en de luchttoevoer onderin heeft ook verstelbare ventilatiekleppen. Met de ventilatiekleppen onderin kun je goed de temperatuur controleren waarmee een doorwinterde barbecue-er ook slow cooked meat kan prepareren, en er zelfs ribs op kan leggen.

Er zit een rooster in voor de kolen, en een grillrooster voor het vlees. Je kunt zeker voor 4-6 man lekker barbecueën, want hij is zeker niet klein. Wij hebben tijdens het vissen zelfs kipsateetjes gemaakt voor 8 personen, waarna hij zeker lang genoeg heet is gebleven om nog eens burgers te flippen, een visje erop te leggen en een ribeye te grillen.

De hendel wordt niet heet als je ‘m op de hete barbecue zet, zodat je na het barbecueën ‘m ook makkelijk weer kunt meenemen. Met deze barbecue komt ook nog een spatel en een tang. Superhandig!

Weber GoAnywhere barbecue

Vishengel uitgooien en de Weber Go-Anywhere barbecue aanzetten

Voor herhaling vatbaar?

Zeer zeker wel. Zowel wij als onze vrienden hebben echt genoten van deze barbecue. Van het gemak in draagbaarheid, van het vlees wat erg lekker smaakte, en van het feit dat Weber barbecueën mobiel heeft gemaakt zonder in te leveren op kwaliteit. Weber heeft het gevoel van thuis barbecueën uitstekend weten te vertalen naar de Weber Go-Anywhere. Ben je zelf benieuwd geworden naar de Weber Go-Anywhere? Je kunt hem hier bestellen. Hij is zelfs nu tijdelijk in prijs verlaagd!

Weber GoAnywhere barbecue

Weber Go-Anywhere barbecue gaat net als alle andere barbecues aan

Weber GoAnywhere barbecue

Onderin zitten verschuifbare luchttoevoer ventilatiekleppen

Weber GoAnywhere barbecue

Een vissersbootje op de achtergrond

Weber GoAnywhere barbecue

Geen comments

Laat een antwoord achter

UA-65063694-1