Mediterraanse rub kun je prima zelf maken!

Mediterraanse rub

  • 20 minuten
  • 8 ingrediënten

Ingrediënten

  • Dragon 3 el
  • Gedroogde oregano 3 el
  • Grof zout 3 el
  • Dilletoppen 3 el
  • Tijm 3 el
  • Gedroogde rozemarijn 3 el
  • Citroenpeper 2 el
  • Knoflook granulaat 1 el

Als je de smaak te pakken hebt van zelf rubs maken, dan hebben we hier nog een heerlijke klassieker: Mediterraanse rub. Deze rub past heel goed bij lamsvlees, kip en vis, maar ook gegrilde groenten die je een Mediterraans tintje kunt geven. Wat ook lekker is en heel simpel te maken: Doe een beetje van deze rub in een potje met olijfolie, laat lekker intrekken en gebruik het in je salades.

Ook bij deze zelfgemaakte Mediterraanse rub kun je zelf variëren naar smaak. Je kunt bijvoorbeeld een klein beetje chilipoeder toevoegen voor een pittige kick.

Doe alle kruiden in een vijzel (of een keukenmachine) en vijzel of maal alles totdat het een fijne poeder is geworden.

 

 

Mediterraanse rub

Ultimate Responsive Image Slider Plugin Powered By Weblizar

 

 

Geen comments

Laat een antwoord achter

UA-65063694-1