Ingrediënten
- Tomaten 1 per persoon
- Komkommer 1 komkommer
- Rode ui 1/2
- Peterselie 4 el
- sap van een halve citroen 1/2 citroen
- Peper en zout naar smaak
De barbecue draait voornamelijk om wat je op de grill legt natuurlijk. Maar het kan niet alleen gaan om vlees of vis, een lekker bijgerecht kan je barbecue feestje helemaal afmaken. Dit is een salade die het altijd goed doet, want de ingrediënten zijn makkelijk te verkrijgen, het is supersimpel te maken, het is lekker, en als bonus is het ook nog eens gezond. Het vergt alleen wat snijwerk, alles in een kom, en de salade kan zo de koelkast in. Kan jij je werk bezig gaan houden met het vlees…
Bereiding
- Snijd de rode ui in snippers
- Snijd de tomaten in blokjes nadat je de pitjes eruit hebt gehaald
- Ontdoe de komkommer ook van hun pitjes (makkelijk eruit te schrapen met een theelepeltje) en snijd de komkommer in blokjes
- Hak de peterselie fijn
- Doe alles in een kom, en knijp er een halve citroen boven uit
- Bestrooi met peper en zout
Geen comments