Rijke guacamole dip

Guacamole dip voor bij de nacho’s

  • 15 minuten
  • 6 ingrediënten

Ingrediënten

  • tomaat, ontpit en in kleine blokjes 1/2
  • rijpe avocado's, ontpit 2
  • knoflook, gesnipperd of geperst 1,5 teentje
  • groene peper, gesnipperd 1/2
  • rode ui, gesnipperd 1/4
  • peper en zout naar smaak

Je hebt guacamole dip, en je hebt guacamole dip. Nooit zelf kopen, maar altijd zelf maken! Uit een pakje smaakt guacamole dip altijd naar een hap zout, en als je het zelf maakt loop je ook nog eens het risico dat je per ongeluk gezond bezig bent, want er zit immers wel avocado in.

De guacamole dip die we vandaag gaan maken is rijk van smaak, en dat komt voornamelijk doodat we er géén crème frâiche bij toevoegen. Crème frâiche neutraliseert en verfrist smaken in een gerecht, maar dat gaan we vandaag niet doen. Deze manier zorgt ervoor dat de guacamole dip een volle, rijkpittige smaak behoudt. Heerlijk bij nacho’s!

 

Bereiding guacamole dip:

  1. Doe alle ingrediënten in een schaaltje.
  2. Meng of prak alles goed door met een een vork tot alle ingrediënten goed gemixt zijn.
  3. Takje peterselie voor de mooi – optioneel.

Geen comments

Laat een antwoord achter

UA-65063694-1